دوره 2، شماره 8 - ( پائیز 1378 )                   جلد 2 شماره 8 صفحات 9-5 | برگشت به فهرست نسخه ها

Billan N. Survey of Medical Students KAP in Relation to Prevalent and Nonprevalent Emergencies in Pediatrics ward of Tabriz University. J Arak Uni Med Sci 1999; 2 (8) :5-9
بیلان نعمت. بررسی KAPدانشجویان سال آخر پزشکی نسبت به اورژانس های شایع و غیر شایع در بخش کودکان دانشگاه علوم پزشکی تبریز. مجله دانشگاه علوم پزشكي اراك. 1378; 2 (8) :5-9

دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران.
این بررسی برای نشان دادن "شناخت، نگرش و مهارت" کارورزان دانشکده پزشکی نسبت به بیماری های اورژانسی شایع و غیر شایع بخش کودکان شامل 10 بیماری شایع و 13 بیماری غیرشایع انجام شد. نتایج حاصله نشام می دهد که:
در بیماری های اورژانسی: شاخص مطالعه کردن =93%، اداره و درمان زیر نظر استاد =40%، توانایی اداره و درمان =40% خوب، پیگیری =43% ، گزارش دهی 10% بوده است. در بیماری های غیر شایع: شاخص مطالعه کردن =88%، اداره و درمان زیر نظر استاد =47%، توانئی اداره و درمان =27% خوب، پیگیری= 26%، گزارش دهی =3% بوده است و با عنایت به موارد فوق نتایج آموزش در این بخش در رابطه با: اورژانس شایع =36% مطلوب، 59% قابل قبول و 5% غیر قابل قبول، اورژانس غیر شایع =18% مطلوب، 67% قابل قبول و 15% غیر قابل قبول اعلام شده است.
واژه‌های کلیدی: نگرش، مهارت، شناخت
نوع مطالعه: پژوهشي اصیل | موضوع مقاله: داخلی